Over ons

Stralende schoonheid en ontspanning in Nieuwpoort

Welkom bij ZenPortSpa

Jouw exclusieve toevluchtsoord in het hartje van Nieuwpoort. Hier vormen elegantie, klantvriendelijkheid en luxe de essentie van onze zoektocht naar perfectie.

Verwen jezelf met een gevarieerd aanbod aan beautybehandelingen, zoals de nieuwste facial technieken, verkwikkende Japanse headspa en ontspannende hydrafacial. Ontdek een wereld van ultieme ontspanning en verjonging in onze oase van welzijn.

Ontdek een scala aan beautybehandelingen, waaronder de nieuwste facial technieken, Japanse headspa en hydrafacial.

Wij bieden niet alleen een toevluchtsoord voor onze wellnessgasten, maar ook voor externe klanten die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging.

Onze diensten gaan verder dan traditionele behandelingen; we bieden verfijnde arrangementen inclusief tapas en drankjes. Bij ons vind je niet alleen rust, maar ook productadvies voor gezichtsverzorging, met de mogelijkheid om deze hoogwaardige producten aan te schaffen.

Onze Missie en Visie: Innerlijke en Uiterlijke Straling

Bij ZenPortSpa streven we naar meer dan uiterlijke schoonheid. Onze missie is simpel: we willen jou niet alleen mooi maken, maar je ook innerlijk en uiterlijk laten stralen.

We streven ernaar jou niet alleen mooier te maken, maar ook innerlijke en uiterlijke straling te bevorderen in onze beauty and spa, waar een oase is gecreëerd om weer in contact te komen met jezelf, innerlijke rust te vinden en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Onze visie is eenvoudig maar diepgaand: we streven ernaar een omgeving te creëren waarin elke persoon zich niet alleen op zijn gemak voelt, maar ook opgevrolijkt wordt.

Of het nu gaat om een rustig wellness bezoek, het plezier van prachtig verzorgde tapas, of het genot van een ontspannende gezichtsbehandeling, ons doel is ervoor te zorgen dat elke vrouw of man ons salon verlaat en zich een beetje mooier voelt, van binnen en van buiten.

Albert 1 laan 33,
Nieuwpoort

0469 23 04 71

Bereikbaar vrijdag tot en met maandag.
Maar het gemakkelijkste is via Instagram of mail

Ontvang de laatste updates & toekomstige Seizoenspromoties.