Wij zijn er voor jou

Contacteer ons

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Zenport Spa. Hieronder vind je onze contactgegevens

Wij zijn enkel telefonisch bereikbaar van vrijdag tot en met maandag. Voor contact op andere dagen verwijzen we graag naar onze e-mail of Instagram.

Veelgestelde vragen

We leren je graag kennen

Aarzel niet om ons te bereiken. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je de ultieme wellnesservaring te bieden.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Zenport Spa?

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website of telefonisch contact met ons opnemen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te assisteren bij het plannen van uw ontspannende ervaring.

Wij adviseren gasten om comfortabele badkleding mee te nemen voor gebruik in het zwembad en de jacuzzi. In de saunaruimtes voorzien wij handdoeken, maar het dragen van badkleding is optioneel.

Ja, we begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen als u uw afspraak wilt annuleren of wijzigen, bij voorkeur 24 uur van tevoren.

Ja, we bieden speciale arrangementen voor groepen en kunnen op maat gemaakte pakketten samenstellen voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of bedrijfsevenementen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze spa is gericht op een rustige en ontspannen sfeer. Daarom verwelkomen we gasten van 12 jaar en ouder, tenzij anders vermeld in specifieke behandelingen of arrangementen.

Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder Payconiq en contante betalingen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over specifieke betaalopties.

Zeker! Wij bieden cadeaubonnen voor verschillende behandelingen en arrangementen. Neem contact met ons op of bezoek onze receptie voor meer informatie over het aanschaffen van een cadeaubon.

Albert 1 laan 33,
Nieuwpoort

0469 23 04 71

Bereikbaar vrijdag tot en met maandag.
Maar het gemakkelijkste is via Instagram of mail

Maandag

10:00u – 18:00u

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

10:00u – 22:00u

Zaterdag

10:00u – 22:00u

Zondag

10:00u – 22:00u

Ontdek het Perfecte Moment voor Ontspanning

Onze Openingsuren

Ontdek wanneer Zenport Spa voor jou geopend is. We verwelkomen je graag op de volgende tijden. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt over onze beschikbaarheid.

Ontvang de laatste updates & toekomstige Seizoenspromoties.